Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ:

 1. ΜΕ ΕΜΒΑΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΟΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
 2. ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΜΕΣΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ Η ΧΡΕΩΣΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ
 3. ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΣΕ 3 ΑΤΟΚΕΣ ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ Η ΧΡΕΩΣΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ.
 4. Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥ ΠΟΣΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ.
 5. ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
 6. ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΦΠΑ 24%
 7. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ
 8. ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΚΠΤΩΣΗΣ 15% ΣΕ ΚΑΘΕ 2Ο, 3ο …. ΑΤΟΜΟ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ.

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

 1. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΑΒΟΛΗΣ Η ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΜΕ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑΣ ΣΤΕΛΛΑΣ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΠΙΣΤΩΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΠΟΜΕΝΟ ΙΔΙΟ Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ.
 2. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΤΟ 100% ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΘΕΝΤΟΣ ΠΟΣΟΥ ΕΦ ΟΣΟΝ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ.
 3. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΤΟ 50% ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΘΕΝΤΟΣ ΠΟΣΟΥ ΕΦ ΟΣΟΝ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ.
 4. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΘΕΝ ΠΟΣΟΝ ΕΦ ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΜΙΑ  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ.

Ασφάλεια Συναλλαγών

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  eCommerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets LayerSSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.